Telian kotimaiset SSL-varmenteet Wesentran valikoimaan

yhdessa_telia_V2_700x400Wesentra laajentaa tuotevalikoimaansa kotimaisilla Telian SSL-varmenteilla. Niillä varmistetaan web-sivujen ja -palvelujen turvallinen käyttö. Wesentra on kotimainen SSL-varmenteiden asiantuntija sekä SSL-tietoturvatuotteiden ja -palvelujen tarjoaja.

Miksi hankkia Telian varmenne?

Telian varmenteilla on kansainvälinen tietoturvan WebTrust-hyväksyntä. Siksi selaimet ja käyttöjärjestelmät luottavat laajasti Telian SSL-varmenteisiin. Vastaavia luotettavia juurivarmenteita on vähän eurooppalaisilta varmentajilta.

Useat palveluntarjoajat ja web-hotellien ylläpitäjät markkinoivat hyvin edullisia tai jopa ilmaisia ratkaisuja, joilla suojaamattomat kotisivut muutetaan suojatuiksi https-sivuiksi. Tällaiset DV-tason SSL-varmenteet eivät takaa, että sivuston ilmoittama palveluntuottaja on todella olemassa. Niitä on hankittu myös sivustoille, joita käytetään laittomiin tarkoituksiin, kuten tietojen kalasteluun ja haittaohjelmien levitykseen. Selaimissa nämä haitallisetkin sivustot kuitenkin näkyvät turvallisina, mikä heikentää myös paremmin suojattujen osoitteiden luotettavuutta.

Telian OV-tason SSL-varmenteissa tätä vaaraa ei ole. Niissä web-sivun omistava organisaatio validoidaan eli varmistetaan, että organisaation nimi todella kuuluu sitä käyttävälle palvelulle.

Luotettavat varmenteet edullisesti

Telian varmenteet ovat luotettavia ja kustannustehokkaita. Varmenne yhdelle domainille kolmeksi vuodeksi on edullinen, vain 90 € vuodessa, viidelle domainille 280 € vuodessa. Telian Wildcardin hinta on kolmen vuoden varmenteessa vain 330 € per vuosi.

Palvelua suomeksi

Telia tekee web-sivun omistavan organisaation validoinnin Suomesta, joten yhteydenotot tulevat kotoiseen konttoriaikaan ja suomen kielellä.

Jos validointi tehdään ulkomailta, soitot saattavat tulla toimistoajan ulkopuolella ja vaikka yöllä. Tällöin validointia ei voida tehdä, vaan varmenteen myöntäminen lykkäytyy.

Wesentralta toimitukset laadukkaasti

Telian SSL-varmenteiden hankkijat voivat nyt hyötyä Wesentran toimituksiin liittyvästä osaamisesta ja joustavasta palvelusta. Jos koet, että SSL-varmenteen hankkiminen on hankalaa, voit aina soittaa meille. Löydämme organisaatiollesi varmasti parhaan ratkaisun, ja laskutamme varmenteet niiden toimitusten jälkeen. Näin saat ostoksellesi turvaa luottokorttiostoon verrattuna.

Varmenteet voit tuottaa itse helppokäyttöisessä Telian portaalissa

Telia tarjoaa käyttöösi myös portaalin, jossa voit itse tuottaa SSL-varmenteet. Se onnistuu, kun organisaatiosi on ensin kertaalleen validoitu.

Telia ja Wesentra odottavat paljon yhteistyöltä

”Asiakkaamme arvostavat apua tietoturva- ja varmenneasioissa. On hienoa, että Telian SSL-varmenteet saa nyt myös samassa paketissa Wesentran opastuksen kanssa”, Telian myyntipäällikkö Anssi Hakkarainen toteaa.

Hänen mukaansa Wesentran SSL-asiantuntemuksesta hyötyvät sekä nykyiset että uudet Telian SSL-asiakkaat. Myös Wesentra näkee yhteistyössä monia etuja.

”Pystymme nyt tarjoamaan SSL-varmenteita niillekin, joille meillä ei ole ollut aiemmin sopivia ratkaisuja. Myös nykyiset asiakkaamme hyötyvät Telian kotimaisten varmenteiden käyttömahdollisuudesta”, Wesentran toimitusjohtaja Pertti Eskelinen toteaa.

Vastaa